Popaganda omgång due

Igår blev det popaganda igen, men eftersom vi inte hade några biljetter satte vi oss vid kolonilotterna tillsammans med killarna, Annie, Niklas och Emil utanför, det var lika roligt det. Vi kom precis när Miike Snow började och Julia började hoppa och blev helt överhypad. Sen kom Marcus Krunegård och vi lyssnade till Jag är en Vampyr. När popaganda var slut började vi dra oss hemåt, inte visste vi då att det skulle ta tre timmar.
Vi tänkte att eftersom varken jag eller Louise hade varit på Skinnis så skulle vi gå förbi där och se utsikten. Vi tappade några, och reunited igen under kvällen, Vi gick förbi en bar där vi träffade bl.a en snubbe som jobbade på en pizzeria i Stureby(Dit jag lovade att jag skulle komma och äta pizza) och en brud som smekte mina händer för hon tyckte dom var kalla. Hon hade säkert svininfluensan och nu kommer jag också få det. Och Julia. Och Louise. Och whoever else jag har rört. 

Idag blev det ialla fall Ikea och imorgon är det skola. Nu har jag officiellt skrivit ett inlägg som Louise har bett mig om i typ två veckor.  Jagkommeripiss(Peace)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0