Popaganda omgång due

Igår blev det popaganda igen, men eftersom vi inte hade några biljetter satte vi oss vid kolonilotterna tillsammans med killarna, Annie, Niklas och Emil utanför, det var lika roligt det. Vi kom precis när Miike Snow började och Julia började hoppa och blev helt överhypad. Sen kom Marcus Krunegård och vi lyssnade till Jag är en Vampyr. När popaganda var slut började vi dra oss hemåt, inte visste vi då att det skulle ta tre timmar.
Vi tänkte att eftersom varken jag eller Louise hade varit på Skinnis så skulle vi gå förbi där och se utsikten. Vi tappade några, och reunited igen under kvällen, Vi gick förbi en bar där vi träffade bl.a en snubbe som jobbade på en pizzeria i Stureby(Dit jag lovade att jag skulle komma och äta pizza) och en brud som smekte mina händer för hon tyckte dom var kalla. Hon hade säkert svininfluensan och nu kommer jag också få det. Och Julia. Och Louise. Och whoever else jag har rört. 

Idag blev det ialla fall Ikea och imorgon är det skola. Nu har jag officiellt skrivit ett inlägg som Louise har bett mig om i typ två veckor.  Jagkommeripiss(Peace)

Popaganda

Igår efter skolan åkte vi till Eriksdalsbadet och Popaganda. Det hela började med Johnossi och slutade med MGMT, härligt! Vi var dock genom blöta när vi åkte hem då det under MGMT öste ner. Men det var en otroligt lyckad kväll. Om ekonomin hade varit i sina bättre dagar kanske vi hade stått där inne även idag men tyvärr blir det inte så utan ikväll chillar vi utanför istället och sen får vi se vart vi hamnar efter. Puss och kram så länge! <3333

   


WU?!

Hämtade precis ut popagandabanden med Annie till imorgon. Är grymt taggad! På vägen därifrån såg vi Josefin Crafoord med hennes son. Kulkul.

MGMT imorgon!!! Wey, puss

Skolan gör mig deprimerad


Hehe...

Vi ursäktar för den fula headern men Louise tycker om den. Vi återkommer senare med en bättre. Förhoppningsvis.


Vår fortfarande trogna läsare och vän   

     

Snart slut på det roliga

Nästa vecka börjar väntan och längtan till nästa lov. Om jag ska vara exakt börjar den på måndag. Iallafall för mig och Julia. Vi har alltså tre dagar kvar. Jag vet inte vad vi ska göra än förutom på lördag då vi ska på Coldplay. Så det är iallafall något att se fram emot. Ligger faktiskt just nu och lyssnar på deras senaste skiva. Jag kan erkänna att när vi bokade biljetterna i december visste jag knappt vilka det var. Men nu när jag har lyssnat på dem är jag otroligt glad att jag bestämde mig för att följa med. Nu ska jag spela Farmville, later!


Full fart

En aning död blogg måste jag säga. Sommarlovet har tagit all av vår dyrbara tid. Såhär till skolstarten känns det som om också bloggen borde börja ta fart igen. Får se hur det blir med det. För er som är intresserade av Göteborgresan och Madonnagunget hänvisar jag till facebook. Både jag, Emma och Louise har hunnit med att fylla 17 barre också. Inte illa. Imorgon fyller Emil tre månader. Stor pojke nu.


RSS 2.0