Hemma från Djurö

Igår vid elva tiden var vi hemma igen efter två dagar på Emmas land där vi har firat hennes födelsedag. Jag, Julle, Truls, Annie och Emil tog bussen ut i onsdagskväll. När vi kom fram åt middag och spelade spel. Dagen efter, på Emmas födelsedag hjälpte vi till att göra klart för det stora kalaset då närmare 30 personer skulle komma. Det blev ett långt kalas med otroligt mycket god mat att flera av oss hade ont i magen. 
Idag kommer mamma och Sandra hem från Skåne, dom stannade en vecka till när jag åkte hem. Så idag blir det nog att städa lite hemma. Julle och dom andra ska gå på Harry potter men eftersom jag inte har sett de tidigare filmerna struntar jag i det. Nu ska jag göra lite frukost, Seee yah.
 


Gårdagen

Dagen började på Elgiganten vid kungenskurva där jag lämnade in min dator för reperation. Efter att man har suttit inne på den en kvart blir den så varm så man nästan bränner sig. Om det är fläckten som har gått sönder eller något annat vet jag inte men nu är den iallafall på reperation i Växsjö. Så om fyra till sex veckor är den förhoppningsvis sig själv igen. Efter Elgiganten åkte jag till bryggan en snabbis men eftersom vädret växlade så stannade jag inte så länge. Planen för kvällen var att fira Axel som fyllde år hemma hos Truls. Så vid sex mötte jag upp Julia och Emma och vi åkte hem till Truls. Vi handlade, bakade en tårta och spelade xbox i väntan på att dom skulle komma. Runt åtta kom Annie. Vid elva kom alla andra och firandet kunde börja. Julia kom dock på att hon skulle jobba idag så hon skulle behöva gå upp vi sju. Så vid halv två satte vi oss på bussen hem. Men det blev iallafall lyckat.

RSS 2.0