Midsommar

Glaad Midsommar, i efterskott! eller ngt. Jag och Louise lagar Amerikanska pannkakor (varför får jag känslan av att jag har skrivit det mycket i bloggen? Undra..) eller Louise sitter på en pall och förbannar sig över att det går segt och jag sitter med datorn.

Igår var vi först ute på mitt land och firade midsommar med min familj och våra familjevänner. Vi har haft en tradition sen innan jag äns var född att fira ute på landet hos oss. Så för att få lite traditionell midsommarkänsla åkte jag och Louise tillsammans med Tove ut till mitt land. Vi åt stor lunch och dansade kring midsommarstången. Vi hann precis innanför dörren igen innan det himlen öppnade sig, det regnade satan och typ haglade. 20 minuter senare fick vi tillsammans gå i slasket efter regnet till bussen, och vid busshållplatsen såg det ut som en sjö för det hade regnat så mycket.

Vi åkte därefter hem till Niklas och Annie i Enskede och avslutade kvällen där. Vi åt grillat och tittade på Emil.

Btw fick vi veta av Louise pappa att Julle kommer hem idag klockan fyra. Kuuuuul! Vi har frågat varandra hela veckan när Julia faktiskt kommer hem och ingen har vetat, men nu vet vi. See you at 4 Julle!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0