Inget konstigt

Vi har gangstertema på bloggen den här veckan, så ni vet

Facebook?!

1. Varför håller alla på med den här nya "Namn fick sin dagliga foto, och du var med i den!"?
2. Vem är idioten som tyckte att den meningen var korrekt svenska??????


STÖRST, BÄST OCH VACKRAST


TUNG


GANGSTER


QUATT


FLIPPARE


Världens bästa gudsonSöta Karin


En månad till julafton

Släkten har börjat ringa och fråga efter min önskelista så jag bestämde mig för att skriva en nu. Jag har kommit på tre saker än så länge. Vet inte vad jag ska önska mig. Det har gått så snabbt, det känns som att vi började skolan för några veckor sedan efter sommarlovet. Jag får helt enkelt gå på stan och leta imorgon!

Den här gången ska jag...

Ni vet hur det är, varje dag lovar man sig själv att man ska äta nyttigare, träna oftare och börja plugga tidigare. Att äta nyttigare och sluta äta godis funkar inte, vem försöker jag lura. Inte heller att börja plugga tidigare och så länge det går bra tänker jag inte göra det. Jag orkar inte. Men att börja träna eller kanske mer att fortsätta träna ska jag göra!! Jag måste, jag måste få bra på nästa beeptest. Det är mitt mål. Så nu blir det Yoga. Pusss


@ the moment

Lyssnar på New moon soundtrack, äter pepparkakor och underviker matteboken.


Shut up and blow

Vi började dagen hos Annie och Niklas där de bjöd på brunch. Det var allt från pannkakor till bagles och scones. Helt underbart gott.Efter brunchen chillade vi ett tag, vissa mer än andra. Lite senare åkte vi in till Winter Jam för att se på Truls och Axel när dom åkte men det blev inte så mycket av det. Dom kände inte för att åka  när vi väl kom dit så jag, Julle och Annie åkte in till stan och kollade lite i affärer. Åkte förbi Ica globen och köpte middag påväg hem till Annie igen. När vi kom hem lagade vi middag och efter det kom Eric, Fribbe och Enblom och blev det Mamma mia och Dirty dancing.


BTW var New Moon underbar


Det här känns bara fel:

  • Att Emma köpte en tvåliterscola till sig själv igår till bion
  • Att Emma blev tillfrågad om legg utanför biografen eftersom vakten ville vara säker på att hon var över 15
  • Att Emma spillde ut sin tvåliterscola på salonggolvet under filmen
  • Att okänds halsduk låg på salonggolvet och blev genomblöt av colan
  • Att varenda människa inne på biografen jublade varje gång en ny scen visades av New Moon
  • Att jag sitter inne en fredagkväll och arbetar med min historiauppsats som måste skickas in ikväll!!!!
  • Att jag sket i min uppsats för att skriva den här listan

Jag vet inte vad som känns mest fel:

att jag är så pass sjuk att jag hostat så mycket att jag börjar få ont i mina magmuskler eller att jag är så dåligt tränad att jag får träningsvärk av att hosta mycket?

Min arm dödar mig

Tog som sagt svininfluensavaccinet igår. Idag är jag sjuk, min arm och mitt huvud sprängs snart. Pratade med Julle för ett tag sedan och hon är också sjuk. Jag måste gå till skolan imorgon och vi båda måste vara friska till på torsdag! Ringde precis pappa och bad honom köpa med glass hem. Helst av allt skulle jag vilja ha en alvedon men så bra blir det inte. Borde kanske sova igen. Pussss

Stresss

Tog vaccin mot Svininfluensan idag. Kom hem halv två, somnade och sov sedan till klockan fem. Vad har hänt med mig? Iallafall har jag läst 10 av 40 sidor till geografiprovet. Jag bör läsa tio till och sen börja med matten. Den här veckan är det jätte mycket i skolan. Men på torsdag kväll är det över och New moon premiär, awesome!Känner för att sova

Träffade Tilda och Maria klockan ett, vi beställde frukost och började skriva på vår uppsats. Kom hem för en halv timme sen efter över sju timmars skrivande. Skööön söndag!

Förlåt Truls

Truls blev sur på mig för att jag skrivit så illa om deras blogg. Den är faktiskt helt okej!

Mooseproductions

Alltså gud, Truls har tjatat på mig tvåhundra gånger nu.
Här har du din länk i alla fall!

Tydligen har Truls och Axel en egen hemsida som handlar om deras skidliv eller nåt... no big deal!


Kvällen spenderas hos


Snygg


Godmorgon

Hade ont i huvudet igår när jag kom hem så efter maten la jag mig i sängen med datorn. Somnade dock fem minuter senare, runt sju. Vaknade klockan tio och tog bort datorn och borstade tänderna. Nu, över 13 timmar senare vaknade jag och huvudvärken är fortfarande kvar. Stannar hemma idag!


Sommar


Då, nu, alltid


Ännu en Eric

När vi kliver på bussen hem från skolan idag:

Jag: Eric, ge mig ditt busskort. Jag kan inte hitta mitt!
Eric: Okej..

När vi satt oss ner i bussen:

Eric: Julia, vad leker du iskall gangster för?!

MSN 21.52

Eric berättar om händelse hemma hos familjen Jacobson - Öberg:

Anton kom precis in i mitt rum för jag har skrivaren här. Så ska han skriva ut någonting han har skrivit om sin prao och då är det en massa stavfel som jag sitter och påpekar. Då blir han assur och tar det han har skrivit ut och kastar det på golvet. Jag börjar asgarva och frågar, vadfan gjorde du så för? Då svarar han "Men Eric... Jag gjorde så nu, och jag är normal ändå. Okej?" Då börjar jag garva ännu mer och säger "Man alltså hahaha, vadfan?!" Då skriver han ut ett nytt papper eftersom det första gick sönder. Så går han iväg utan att flytta tillbaks den bärbara datorn och alla sladdar som han tog med sig.

Så ropar jag på honom "Anton! vad gör du?" Så svarar han "Men vad är det jävla hora?" - "Men alltså hahaha ta det lugnt, kan du bara ta bort den bärbara datorn från mitt skrivbord?" "Men alltså... Den kan väl lika gärna stå där, du kommer ändå skriva ut något skit snart ändå!" Så svarar jag nej och så börjar han koppla ur allt och är asförbannad. Så då ler jag mot honom och då säger han "Vadfan ler du mot mig för?? Vad fan gör du det för?" Och så börjar jag asgarva igen. "Men alltså vad börjar du le åt mig utan anledning för??" Så svarar jag "ingenting.." Och så går han iväg. 

Men precis innan han vänder så gör han som den där killen med glasögnen i CSI miami. Han säger "Du verkar i alla fall inte normal" Och så går han iväg med laptopen. Då börjar jag garva ännu en gång och sen nu... 5 minuter senare så skriker Anton att alla lärare är dumma i huvudet på årstaskolan.


Emil


Repetition Kills You

När livet är som härligast

Har läst 30 sidor om the beat generation, fattar ingenting. Har skrivit en krönika om det, vet inte om det ens är en krönika. Just nu känns allt hopplöst. Det är dags att baka lite chokladbollar!

När allt känns TOPPEN

Mycket film i helgen. Avklarat både Pearl Harbor och The Notebook. Säkra kort.

Idag ska jag lära mig mycket om Kina och landets konflikter och skriva en uppsats om det. FAAAAAAAAAAN VAD KUL!!!

Det är sånna här dagar jag vill dö och därför blir blogginläggen efter den känslan. Hejdå...


När man verkligen lyckas

Louise är den enda jag vet som faktiskt tryckt på ett msnlänk med texten "Lol, is this u on this picture??????" och laddat hem viruset så hennes dator kraschat..........

Chillar vid skåpet atm..


That's right


Längtar till den 19 november


Fighters

Eftersom Emma flyttat ut var det dags för en ny header. Denna får mer än duga så länge..

Äntligen

För ett tag sedan råkade jag ta bort min papperskorg på skrivbordet. Efter det har jag inte hittat den igen. På senaste tiden har jag inte kunnat ta bort något pga att den är full. Nu hittade jag den, den var fylld med 968 objekt.


Curlingragga - med eller utan Emma?

Som ni vet och ser har Emma blivit kickad från bloggen. Men i efterhand har vi förstått att sviket och att hon gått bakom vår rygg inte var sant. Utan att nämna några namn, hennes pojkvän har fått henne och bli kickad. Så nu är frågan, ska vi göra om headern eller ta bort kryssen över Emmas bilder?


Stayin' aliveEh, vafan, ni hittar till facebook?!


RSS 2.0