Hänger med Rob ikväll


Alltid lika taggad morgonen efter


Så ligger det till

 

Lycklig bild ändå. Bra tider. Lyckliga tider. Det har varit alldeles för mycket depp på sista tiden. Men imorgon. Ja imorgon taggar vi om. Från och med imorgon är det inte tillåtet att gråta. Inte på lektionen för att någon i klassen har någon på g, inte över att ett äpple är äckligt, inte över att ett CSI avsnitt tar lång tid att ladda ner. Man får inte heller bara sätta sig ner och gråta, god knows why. Nejnejnej. Imorgon och resten av livet kommer vara som det alltid varit. Bästa! Inga fler dikt-tjejer.


Softar hos Tilda atm

Har ont i huvudet. Mina planer för kvällen är jävligt oklara. Julia är på popaganda. Annie är med Emil. Emma är i Göteborg. Hjalmar dissade mig. Truls skulle på kräftskiva. Sen har jag ju min kära Tilda. Men eftersom det är fredag och Tilda Börje är mycket för att leta snygga killar på krogen så är det där hon kommer befinna sig. Själv känner jag inte för att gå ut. Har för ont i huvudet. Jag vill se Robyn. Jag ska försöka se Robyn. PUSS


Pimpin' Ain't Easy


Såja


Fyfan

Deppmode. Fan. Saknar sommarlov.


Vi lever, ja OM vi lever


Helt seriöst så jävla trött

Helgen var grym. Fyllde 18 år på fredagen så den dagen kunde inte bli annat än bra. På lördagen kickade jag, Julle och Emma fet fest ute på djurö. Igår var jag, Olivia, Emma och Julia på stan hela dagen. Kvällen skulle egentligen spenderats i högdalen, fest för Albin, men vi var för sega. Kollade istället på Beck och Farsan hos Emma. Idag. Klipptid. Vill inte men det måste verkligen göras. Emma pratade om sleepover ikväll. Får se. Ska iallafall ta vara på sista veckan. För snart börjar skolan. Bläää.

Dags att fylla 18 år

Två dagar kvar. Känns som en evighet. Framförallt eftersom jag sitter hemma och är sjuk. Framförallt eftersom Julle, Emma och Annie ska ut ikväll. Jag är blek. Slog i huvudet i duschen imorse så bulan gör ont. Fan. Men skitsamma. Om två dagar får jag göra vad jag vill. LÄNGTAR!


Julia 18 jävla år

Började firandet i söndags på släktkalas hemma hos Julia. En lugn och jävligt bra start. Det blev smörgåstårta, jordgubbstårta och rosévin. Igår, på självaste dagen, åkte vi till stan och köpte nya kläder. På kvällen köpte vi med sushi hem till Enblom och förade innan alla skulle ut på krogen. Jag, Hanna och Niklas som fortfarande är 17 stannade kvar och bakade tårta tills de andra kom tillbaka. Julia hade hunnit med det mesta på de timmarna dom var borta. Bilden under talar för sig själv hur kvällen slutade. Lyckad kväll!


Jull 18!!!

Julle, Jull, Jullknull, J-bone, Julle_Sweet. Kärt barn har många namn. Nu är du äntligen 18 och om det är någon som har längtat efter att få gå ut på krogen så är det du. Julia är en ickebangare och har alltid varit. Så fort hon bestämmer sig för att köra, oavsett om alkohol är inblandat eller inte, så är det alltid all in. Trampbåt på djurgården? Julia är taggad. Fest i Bromma? Julia är där. Nattbad? Ja Julia är med.

Julia är nog den personen som på något sätt alltid har vetat vem hon är, vad hon står för och låter ingen trampa ner på henne. Hon är den starkaste jag vet, och då menar jag inte bara psykiskt (DUDE, ni ska se hennes armar!!) och hon har en förmåga att passa in i vilket sällskap hon än är i. Julia är väl den av oss som alltid varit med på något hörn, i både mitt, Louise och Annies liv. Hon var den första som var med att träffa Truls kompisar Joel och Axel (för att sedan träffa resten av gänget), hon var den som orkade prata i timmmmmmmaar med Annie om hockeykillarna och diverse killproblem och var den som slet sig in i tjejernas omklädningsrum när hon strängt blivit tillsagt att låta bli när Louise hade slagit ut en tand (Btw förlåt igen Louise…)


Mamma brukar säga att man inte kan vara med på allt, men det har fan Julia varit. Julias motto är ”Det löser sig” och med tanke på att hon åkte till Kreta i en vecka för andras pengar men klarade sig fint ändå, bokat en resa till London och har planerat tre utgångar den här veckan trots att hon inte har några pengar alls så stämmer det nog. Jag har ingen tvekan om att det kommer lösa sig för Julia, för det gör det på något magiskt och underligt sätt alltid.

Nu är det din tur. Och nu kör vi. All in hela natten.

Allas vår Julia. Ett stort jävla grattis! / Emma


Älskling


Lollos&Julles new BFF

Jag och Julle har märkt att 75 % av våra närmsta vänner är killar. Inget illa med det, men nu känner vi att vi vill ändra på det här. Vi har så svårt att hitta tjejer som vi passar ihop med. Vi gillar inte dikttjejer eller tjejer som är dramatiska. Tjejer som har 45543 vänner men ingen nära är det kört för också. Ni som söker uppmärksamhet eller har bekräftelsebehov kan ge upp er ansökan redan nu.

Egenskaper vi söker hos vår nya kompis

- Du måste vara tjej

Om du själv känner att du inte passar för rollen kan du alltid tipsa oss om en kompis, kusin eller syskon. FKB! (flickor, kör bara!)

Maila oss på bennerdts@hotmail.com eller julialindvall@live.se om ni är intresserade, PUSS

(det här är inget hot mot de 10 underbara tjejkompisar vi har. vi har inga planer på att byta ut någon)

Söt_julle_92


Hej alla fans

Läget är lugnt. Lanet gick galant. Livet är bra. Julle fyller arton på måndag och jag på fredag. Som sagt, livet är bra!


RSS 2.0