Jull 18!!!

Julle, Jull, Jullknull, J-bone, Julle_Sweet. Kärt barn har många namn. Nu är du äntligen 18 och om det är någon som har längtat efter att få gå ut på krogen så är det du. Julia är en ickebangare och har alltid varit. Så fort hon bestämmer sig för att köra, oavsett om alkohol är inblandat eller inte, så är det alltid all in. Trampbåt på djurgården? Julia är taggad. Fest i Bromma? Julia är där. Nattbad? Ja Julia är med.

Julia är nog den personen som på något sätt alltid har vetat vem hon är, vad hon står för och låter ingen trampa ner på henne. Hon är den starkaste jag vet, och då menar jag inte bara psykiskt (DUDE, ni ska se hennes armar!!) och hon har en förmåga att passa in i vilket sällskap hon än är i. Julia är väl den av oss som alltid varit med på något hörn, i både mitt, Louise och Annies liv. Hon var den första som var med att träffa Truls kompisar Joel och Axel (för att sedan träffa resten av gänget), hon var den som orkade prata i timmmmmmmaar med Annie om hockeykillarna och diverse killproblem och var den som slet sig in i tjejernas omklädningsrum när hon strängt blivit tillsagt att låta bli när Louise hade slagit ut en tand (Btw förlåt igen Louise…)


Mamma brukar säga att man inte kan vara med på allt, men det har fan Julia varit. Julias motto är ”Det löser sig” och med tanke på att hon åkte till Kreta i en vecka för andras pengar men klarade sig fint ändå, bokat en resa till London och har planerat tre utgångar den här veckan trots att hon inte har några pengar alls så stämmer det nog. Jag har ingen tvekan om att det kommer lösa sig för Julia, för det gör det på något magiskt och underligt sätt alltid.

Nu är det din tur. Och nu kör vi. All in hela natten.

Allas vår Julia. Ett stort jävla grattis! / Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0