Vad gör vi? Nu kör vi!

Sitter hos Julle. Hon springer runt och letar efter Age of empire. Jag håller på och kopplar in datorerna. Ikväll blir det lan. Vårt första och utan tvekan bästa lan. Som vi har taggat. På bordet ligger spel som Combat Mission 2, The sims och Pettson och mucklornas värld. Chips, choklad och bullar står på bordet. Emma är påväg med ett flak cola. Let the best night begin.

Taggmode


Sjukt jävla snygg


Sanning

Jag och Truls har snackat. Vi har kommit fram till att bilden Louise la upp på oss var ful och inte alls rättvis. Bilden är raderad och jag och Truls kommer nu ta avstånd från Louise ett tag framöver.. Ville bara säga det.


London baby!Bokat, kirrat, klart! Den 1 november åker vi till London i fem dagar och shoppar. Jag längtar!


epic times
Emmas släktfekkeeeee

Festen var självklart asnajs. Som varje år. Efter drog alla ut på krogen. Jag och Julle åkte hem. Fan. Tre veckor kvar. Läste iallafall på Emmas facebook status "dagen efter... sliten" Haha antar att hon var nöjd.


Graaaaattis världens bästa Emma


Nunununu

Sitter på jobbet. Är trött. Vill hem! Snart är det glass med jordgubbar i köket. Bästa den här dagen. Imorgon fyller Emma 18 år. Så efter jobbet bär det av till Djurö på släktkalas med Julle och Annie. Längtar till helg.  

Tilda Börje

One day not wasted is just another day wasted


Vi saknar dig. Kom hem!Amen


Hard working för både mig och Lollo den här veckan. FRED UT


Gulligt

Igår. Enbloms födelsedag. Landade med flyget runt fyra på morgonen, hemma till fem. På kvällen åt vi middag tillsammans hemma hos Enblom. Efter middagen skulle Enblom och Eric ut och "ta några öl" för att sen komma tillbaka. Enblom kände att han var tvungen att använda sitt leg på sin födelsedag. Jag och Lollo laddade med chips framför Enbloms tv. Satte på en film och softade. Klockan var runt tio-elva. Vid ett får vi sms "vi kommer inte hem innan tre, väntar ni?". Aa, kul. Bry er inte om oss likzzzom. Dom kom hem vid fyra, då hade tydligen alla ställen stängt. Enblom var besviken för han hade bara spytt tre gånger på kvällen. På sin 18årsdag borde man spy minst fem, menade han. Jag och Lollo låg och sov i soffan. Grattis Blomman...

Vadå? Björn Borg


Grekland bror


Bästa(E)pic


Påväg

Nu har vi ätit, pumpat Sean Kingston i Ediths rum och borstat tänderna. En bit på vägen iallafall. Snart drar vi till akuten där vi förhoppningsvis spenderar lite tid av dagen. Julle har typ halsfluss och jag har skador på ryggen efter gröna lund. Laaaater! <3

I väntan på att Julle ska vakna

Har precis vaknat. Julle sover fortfarande. Eller hon försöker iallafall då jag pratar med henne en del. Jag är hungrig. Ska nog tvinga upp henne snart. Gårdagen var awesome! Kom till grönan runt tolv. Åkte nästan allt. Klockan åtta kom Erik Hassle och var sååååå jävla bra! Jag ska återvända till grönan och till Erik!


Hello lovers

Ser att ni läser trots att vi inte uppdaterat på fyra hela dagar. Så låt mig give it to you. Julle softade galet på Emmas land, var på kyrkans loppmarknad, hade släkt middag och annat kul. Jag jobbade och var på Eclipse för andra gången på en vecka. Så jävla värt! Fredag kväll möts vi igen på den årliga familjegrillningen. Tillställningen avslutades med en femkamp. Mitt lag, Stefano, Edith och jag, vann bästa priset nämligen en vattenmelon. Resten av helgen har bestått av solning på bryggan till kvällen och kvällarna/nätterna har spenderats hos Enblom. Jävligt bra helg!

Imorgon blir det gröna lund. Jag, Tilda, Sandra och hennes kompis Julia spenderar hela dagen där. På kvällen spelar Erik Hassle och resten kommer.


RSS 2.0