Utifrån egna erfarenheter

Kära bloggen, vänner och andra stalkers!

Hur länge har vi haft bloggen nu? Två år snart. Lång tid. Vissa (Emma) blev dissade för ett tag sedan, andra (Julia) blir snart dissade. Kan man då säga att ni känner oss? Nja. Nej, förmodligen inte. Varför? Jo för att vi har valt att inte dikta om våra känslor. Vi har helt enkelt valt att framstå som så episka, lika episka som vi är. For real. Idag har jag valt att göra ett undantag. Idag tänker jag ge ut en, jag skulle inte säga varning eller ett uppmuntrande men en true story. Trodde aldrig någonsin att jag skulle skriva detta. Ni som blir förvånade. Var inte oroliga. Jag blev också. Jag har nämligen blivit kär. Jag vet. Idag tänker jag berätta varför det är värt och varför det är ovärt.

Positiva saker med att vara in löööve
- man går ner i vikt. Ja. Jätte konstigt. Det är tydligen förklaringen och det gillar jag. Inte precis hard time.

Negativa saker med att vara in löööve
- man blir lite av en töntbög. Det blir man. Man behöver inte bli en officiell dikttjej men man blir lite av en mes. Gillare inte!

Så med de kloka orden kan ni tänka över situationen innan ni ger er in i den. Just nu överväger det positiva de negativa, lätt. Jag menar hellre en smal töntbög än en tjock självständig.

Robert min fina


Hehe

Sandra: Lollo, aj. Aj. Sluta slå mig.
Lollo: Om du visar mitt passfoto kanske polisen tror att det var jag.
Sandra: Nej, du är söt. Ser bara lite psykiskt störd ut...


Det är inte alltid så kul

Julia? Julia, Julia, Julia. Är hon en bra bloggare? Ja, nja... eller alltså visst. Hon har det kanske när hon väl skriver men where the fuck are you? Alltså Julia och så. Ibland undrar man, är hon hjärn? Nja, det är kanske Eric som är en bad influence. Men det är inte så kul när läsare mejlar mig och skriver skit. Jag skulle inte säga att jag är den som tar åt mig. Men ändå. Aja inte för att jag bryr mig. Var tvungen att skriva av mig... Hejdå.

(Se header).. på skolan

För er som inte fattar. Curlingragga fuckar ur på skolan. Skolan suger. Jag orkar inte plugga. Jag orkar inte åka så långt varje morgon. Jag orkar inte. Skolan gör en tpl och jag pallar inte. Nej. Fan. Tack gud att vi är lediga på fredag. Åh. Fredag. Längtar!

Jävligt bra moments med T.Kahlbom


Det var ett tag sedan sist


Gillare!

Kollar på en intervju med min idol Zlatan. Kan verkligen rekommendera.
Han är så söt!


Ja, det skulle jag säga. Min och Julias låt.

http://open.spotify.com/track/1pWYftpDJz4Zz1uHRHuqRd

Facebook chatten <3

Lollo: Tilda vad ska vår gemensamma grymma spotify lista heta?
Tilda: diktartjejernas bästa diktlåtar av all the times eller kärlek, lite mys och hjärtesmärtor eller kanske jag hatar att jag älskar dig, jag älskar dig så mycket att jag hatar dig eller även olycklig kärlek är kärlek eller mest förtjust i den som börjar med kärlek.
Lollo: T ö n t
Tilda: nej, jag är bara säker i mitt känsloliv <3


Tilda och Lollo

Nej, namnet är ännu inte bestämt.

Ja alltså jajajaja

Skolan för vänta. Ja. Gossip girl. Chuck. Nate. Dan. Typ Eric helt seriöst. Ja!


Puss

Jag längtar till på fredag för då ska jag dricka alkohol och så :)))


RSS 2.0