Synd

Fan, missade första halvan av programmet Den perfekta vaginan som går på tv4 plus nu..


Snygga människor


Dö måndag


Bra dag


Då är det fan allvar


Emma

Inte för att vara den som är den men helgen var fan bra.

London 1-5 nov


Lite försenade bilder


Nästa vecka gorgeous, längtar


Bästa veckan, bästa teamet


Åh sommar


Julia du är inte längre ensam

Lägg märke till hur duktig jag är på datorer. Jag har själv sökt på google hur man lägger upp en video och lyckats. Nu ska jag göra en diskrensning och leta efter min papperskorg som jag en gång råkat ta bort. Jag är fan grym.

Världens bästa Keenan Cahill


Er glömmer vi aldrigSommar


Fuck Yes It's FridayEr klarar vi oss utan

Dikttjejer. Tjejer med bekräftelsebehov. Tjejer som kräver uppmärksamhet. Tjej-tjejer. Skrikandes tjejer. Tjejer. Fyfan alltså. Tjejer..

Bra!


Mina fina vänner on the dark side


Hanna 18 år


För att lätta på stämningen


Dagsläget

För mycket hat, bråk och skola. För lite blogginlägg, kärlek och helg.
Kanske fortsätter så ett tag. Tyvärr.

Pretty fucking great

Helgen alltså. Började fredagen i liljeholmens centrum för att köpa strumpbyxor till kvällen. Inser att mitt konto är tömt. Någon har skimmat mitt kort och köpt bensin för över 2000 kronor. Läskigt. Det löste sig ganska bra tillslut. Eller iallafall så bra det kunde bli. Jag, Emma och mamma åt middag. Gjorde oss i ordning. Mötte Annie och Julle. Taggade till Hellströms. Inser att jag glömt mitt legg. Som vanligt. Åker hem. Träffar killarna hos Eric. Åker in med dom. Möter upp Julle och Annie. Försöker med Nype och Lobby. För mycket folk, pallar inte kriga. Äter på burger king. Återvänder till Hellstöms. Träffar Emma och Tilda med company. Kvällen slutar på soft.

Lördag. Vaknar sista gången vid fem. Taggar om. Julle, Emma, Annie och Millan kommer vid åtta. Vi äter middag, förar och sminkar oss. Åker in till Lobby vid halv tolv. Står i kön ett tag. Inser att vi inte kommer in innan tolv. Går upp till soft och dansar. En till jävligt bra kväll.

Idag. Död. Har varit och köpt godis. Ska plugga. Blä. Julle är och tränar. Fett duktig. Fick sms av henne nyss. "Aa. Har råkat ta med fel vattenflaska till gymmet. Dricker vatten blandat med vodka från Annies flaska från i helgen. Bra. Planen var att åka hit för att slippa vara bakis..."


Julle, en trogen träningskompis

Dagens plan var friskis och svettis klockan 16.30 sharp. Emma bangade dirr. Hon är sjuk och hennes plan är att bli frisk till helgen. Hennes nekande godkändes. Hanna skulle träna på annat håll. Tråkigt men ändå godkänt. Så kvar var det jag, Julle och Tilda. Kring 15.30 krigar jag och Tilda till friskis i regnet från skolan. Julle säger att hon är påväg hem för att hämta kläder, astaggad. 15.50 ringer jag Julle för att höra om hon kan ta med ett extra lås. Då känner hon plötsligt att eftersom hon ska gymma, själv, kan hon lika gärna göra det senare. Jari känner jag men eftersom Julle är seriös gymmare så visst, man ska inte underskatta. Jag och Tilda kör. Om vi kör. Döda. Måste säga att Tilda var en seriös träningskompis. Om vi bortser från tiden då vi kollade på killarna vid vikterna och att vi softade under armhävningarna så var det seriöst. 

Iallafall, 18.30 påvägen hem smsar jag för att höra om Julle är påväg in. Svar: Största jarin... Jag somnade men om jag orkar ska jag ta mig dit senare. Jag tror henne. Hon kommer åka dit och gymma själv runt åtta, nio tiden. Jari.


RSS 2.0