Pretty fucking great

Helgen alltså. Började fredagen i liljeholmens centrum för att köpa strumpbyxor till kvällen. Inser att mitt konto är tömt. Någon har skimmat mitt kort och köpt bensin för över 2000 kronor. Läskigt. Det löste sig ganska bra tillslut. Eller iallafall så bra det kunde bli. Jag, Emma och mamma åt middag. Gjorde oss i ordning. Mötte Annie och Julle. Taggade till Hellströms. Inser att jag glömt mitt legg. Som vanligt. Åker hem. Träffar killarna hos Eric. Åker in med dom. Möter upp Julle och Annie. Försöker med Nype och Lobby. För mycket folk, pallar inte kriga. Äter på burger king. Återvänder till Hellstöms. Träffar Emma och Tilda med company. Kvällen slutar på soft.

Lördag. Vaknar sista gången vid fem. Taggar om. Julle, Emma, Annie och Millan kommer vid åtta. Vi äter middag, förar och sminkar oss. Åker in till Lobby vid halv tolv. Står i kön ett tag. Inser att vi inte kommer in innan tolv. Går upp till soft och dansar. En till jävligt bra kväll.

Idag. Död. Har varit och köpt godis. Ska plugga. Blä. Julle är och tränar. Fett duktig. Fick sms av henne nyss. "Aa. Har råkat ta med fel vattenflaska till gymmet. Dricker vatten blandat med vodka från Annies flaska från i helgen. Bra. Planen var att åka hit för att slippa vara bakis..."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0