Veckan lite kort

I onsdags var det studentskiva. Denna gång firade Adam och Robin med ett välvalt tema dress to impress.

Träffade Tilda också, hemkommen från New york. Det var kul och hon var snygg!

Igår, fredag, mösspåtagning. Grymt!


Update

Jag är hemma från Paris. Det var grymt. Nu är jag glad. Edith fyller 14 år idag. Wii. Grattis! Jag har städat hela dagen. Shit. Är slut. Vill ut i solen. Ska det snart. Emma och jag ska ta en promenad. Ikväll kommer mormor på middag. Long time no see. Det kommer bli mysigt. Rodney åkte ut igår. What the fuck? Vet inte om jag känner för att kolla på BB längre. Det suger. Skola imorgon. Fyfan. Pallar inte. På onsdag blir det skiva och på fredag mösspåtagning. Kul! Jag har saknat Emma, Julle och Annie också. Så dom ska jag träffa. Tilda kommer hem på tisdag, har saknat henne också! Olivia kommer nästa helg. Kommer bli grymt. Eric är söt, men vi träffades igår. Nu ska jag duscha. Hejdå.


RIP vintern


Känner igen känslan


Paris

Åker till Paris om tolv timmar. Super duper kul. Kommer hem på söndag.
Förvänta er inte att Julia uppdaterar...

Dagens bloggtips

Kära läsare. Eftersom vi är ganska dåliga (Julia är sämst) på att uppdatera så hänvisar jag er till andra bloggar ett tag. Senast jag tipsade om en blogg var det Tildas. Idag är det hennes best friend Sofie. I hennes blogg kan man läsa om vardagen dvs skolan, vänner, hellströms, Bella och massa andra roligheter. Senast jag läste var det en grym dikt. "Rosor är röda, världen är stor, jag har en kniv och vet vart du bor."


Life åså

Alla (Emma och Annie) som känner till vårt lösenord vet hur ironiskt det är. Aja, life goes on.

Long time no seeee

Tre dagar kvar i skolan den här veckan. Studiedag på torsdag. Så det ska jag nog klara av. På söndag åker jag, sandra och pappa till Paris en vecka. Ska bli superdupernajs. Vi har ett problem bara. Pappas pass har gått ut. Det såg han igår. Så länge det löser sig åker vi på söndag. Hejsvejs!

Första gången jag var i Paris. Var en riktig softare på den tiden.

Andra gången kickade jag och Sandra flätorna. Inte ett bra val. Nej.


Bloggtips åså

Idag ska jag ge er ett bloggtips. Det är min fina galna vän Tilda Börjes blogg. Den är min favorit. Tyvärr är hon ganska dålig på daglig update, men när det väl kommer är det grymt!


Vilket jävla eb

Eric: Lollo vet du vad jag drömde?
Louise: Nej, berätta gärna..
Eric: Du och jag hade åkt ner till Thailand i november. Så hade vi varit på stranden och var påväg upp för att äta. När vi hade satt oss för att äta såg vi en stor meteroid i horisonten som slog ned i havet. Då kom det en stor tsunami så jag tog dig och min macbook och så sprang vi. Men samtidigt som tsunamin kom så vart det ju också en jordbävning, så när vi sprang upp för bergen möttes vi av en massa rullande stenar nedåt. Men vi sprang på en liten stig mellan vattnet och stenarna så att vi klarade oss. Till slut kom vi till ett öde hotell som alla gäster hade flytt ifrån. Vi satte oss där med en filt över oss och du började gråta. Så jag tröstade dig och satte på en film på min macbook.
Louise: Aha, vilken tur att du hade med dig din macbook...

RSS 2.0