julialekerbloggare.com

Julia har börjat blogg igen. Det tycker vi andra är roligt. Frågan är bara hur länge J her self tycker det. Ska bli kul att följa hennes hektiska vardag utan öl och se hur det går. Haha. Själv är man ingen ölare så jobbet rullar på. Förutom att jag jobbar 8-16 så händer det inte speciellt mycket. Man är inte speciellt pigg när man kommer hem precis. Det blir nog ingen ändring på det. Från och med nästa vecka dra vintertiden igång, dvs 8-17. Jaja. Jobb har man iallafall och riksdaler rullar in. Det är man ju glad över. Nu är det dags för lite middag och sen True tallent. Piss program. Men TommyK är riktigt skön och jag måste se hur det går för min favorit boxaren. Puss på er alla <3


Söker: örhängen


Vem har snott mina örhängen? Saknar dom


Sommarminne

Lollo -Jag har sett så mycket snoppar det senaste året!!
Emma - Eh va?
Lollo - Ja, jag var ju och såg musikalen Hair på stadsteatern

Gröna sköna lund

Har haft en heldag på grönan idag med Emma, Frida och Tilda. Det har varit en bra dag. Åkt massa grejer, stått för länge i köer, ätit hamburgare med extra kött, spelat bort pengar och sist men inte minst gått på salsa kurs. Eller aa tittat när andra dansat. Bästa. Är helt slut nu. Emma och Frida ska gå ut nu. Själv orkar jag inte ta mig upp från stolen jag nu sitter i. Ska softa med Ercan som precis kom hit.

Under salsa timmen
Lollo: Alltså han är ju sjukt snygg.
Tilda: Han är bra i sängen också.... Man ser det!

Louise: Men gud han är ju typ 40 år äldre än henne.
Tilda: Det här är inget jag vill tänka på men aa, han har utan tvekan stånd i dom där byxorna...


Hemma från turkland


Helgen

Godkväll alla sommarläsare,

Tänkte berätta lite om livet. Som är mycket bra atm. I torsdags kväll var vi bjudna hem till Annie och Emil på middag. Det blev god sallad och kladdkaka till efterrätt. Jättemysigt! Igår var jag hemma på dagen. Packade upp, städade mitt rum och lite annat kul. På kvällen åkte jag in till stan. Träffade Jullbull. Åt middag. Bestämde oss för att gå till sommar ett tag. När det blev natt åkte vi hem och deckade i Julles säng. Fint. Idag har jag spenderat dagen med TildaB. Vi har handlat lite fina grejer i stan, ätit sushi, hyrt tjejfilmer, varit hundvakt till Åsas söta hund. Kom precis hem från henne. Är fett trött. Saknar Eric som är någonstans med killarna och kommer hem imorgon. Börjar jobba på måndag. En vecka. Helt ok.

Nu måste jag sova. Brukar inte vara uppe såhär sent. Puss girlz and boyzz


Hejsan svejsan

Jag vill börja be om ursäkt till vår bästa läsare. Marcus Friberg. Tyvärr har jag inte varit i landet den senaste veckan och därför har det inte blivit mycket av bloggen. Julia har varit i landet men vad säger det. Inatt kom jag iallafall hem från Rhodos. Lite brunare, lite bättre. Hehe.


RSS 2.0