Julle och jag åker till fjällen imorgon

Påväg upp till Idre 2006. Aa, rätt snygga!


Söta snälla Sandra

Jag går förbi Sandras rum. Känner mig en aning trött så jag lägger mig på hennes säng. Efter ett tag kommer hon in i rummet. Tittar på mig och säger "Get the fuck out of my rooom!"

Alla hjärtans dag

Eric: Men jag ville ju vara med dig idag...
Louise: Men varför sa du inte det då?
Eric: För du hade redan bestämt med din feminist kompis Julia...

Lite reklam

Jag, Tilda och Maria kommer på onsdag stå på Nacka mässan med vårt företag från klockan tio. Kom förbi och köp lite. Julia och Hanna, vi förväntar oss att ni kommer efter skolan!

Titta vad sööööt


Är det någon som har läst Livstid?!

Låt mig ta det från början. För några dagar sedan började jag läsa Liza Marklunds bok Livstid. Och jag blev helt fast. Men det är något med slutet som jag inte förstår och jag blir galen. Jag har läst om de sista sidorna flera gånger men jag fattar inte om jag fattar rätt. Fattar ni vad jag menar? Iallafall. Har du läst den. Hör av dig. Vi behöver diskutera!!!

Alla hjärtans dag


Vi har lite tekniska problem

Rättare sagt jag. Jag har lite tekniska problem. Båda mina överföringssladdar är borta. Ja, jag hade två och ja, båda är borta. Fan! Så medans jag letar. Eller mer väntar tills de ligger på mitt bord igen får ni nöja er med de bilder som ligger uppe. Kolla igenom lite. Kanske hittar något kult. Hehe. Hejdå!


Lekte på slottet


Åh jag som gillar elefanter


Sorryyyyy

Ni får vänta tills ikväll. Vi ska åka och leka i lekhuset med Emil idag. Ses ikväll. Hehe-jdå!

That's right

Idag har jag varit i stan med Tilda, ätit carbonara med Tilda, bakat chokladbollar med Tilda, varit på promenad med Tilda, Livja och Flisan. Nu har jag precis skrivit klart alla kärleksbrev till alla hjärtans dag. Dags att sova. Puss och kram


<3


Tack!

En cool blogg med många djupa tankar om livet och kärleken till mig: Vi älskar Julia

Nej men visst...

Kommer hem från skolan. Kliver ur hissen och träffar min granne som bor mittemot. Hälsar och börjar låsa upp dörren. Då frågar hon om jag bor där. Ja, säger jag ganska förvånat eftersom vi träffats där ganska många gånger. Vad trevligt man trivs bra här, säger hon och går in i hissen.

Känns ganska bra att jag bott här i nästan sex år, men min granne tror fortfarande att jag flyttade in precis.

Lite coolt bahsådär

Fan vad jag är redo att bli frisk nu. Jag är redo för våren och jag är redo för skinnjackan. Jag är redo att sluta skolan, redo att börja träna igen och redo att hämta hem mina nya garderober. Ja, det var väl det. Antar att jag är rätt redo för att gå lägga mig också.

Lite bilder


Typ sign eller något..

Inatt har jag vridigt mig, skakat och ropat på hjälp. Anledningen till det var att jag två gånger drömde att jag blev misshandlad. Runt omkring mig stod Julia, Emma, Joel, Frida i Emmas klass med flera. Men ingen kunde göra något. För dom som slog var killar från något gäng. Typ maffia. Det var läskigt. Trodde jag skulle dö.

Jag har tänkt igenom detta och insett att Svensk maffia på tv4 inte är något för mig.

Wiii, pappa fyller år

Det betyder att om en kvart kommer det serveras god mat i köket. Det blir räkpasta med god sallad och nybakt bröd och efter det en choklad tårta. En jävligt bra kväll även för mig alltså. Trots att det inte är jag som får öppna paket.

Två grymma bilder på mig och pappa från paris för sex år sedan. Det är svårt när man måste ta bilden själv och när man är så snygg. Vad ska man göra liksom...


Bara för att klargöra

Om du har blivit borttagen av mig från facebook är det på grund av någon av följande anledningar:

1. Du uppdaterar på ett annat språk än svenska och engelska, palla kunna ett tredje språk..
2. Du uppdaterar hela tiden och är inte tillräckligt intressant för att få ta upp så stor plats på livefeed-grejen
3. Du uppdaterar med dikter så ingen jävel förstår ändå (gäller främst tjejer)
4. Du uppdaterar om din pojkvän/flickvän och er kärlek


RSS 2.0