Grattis på födelsedagen söta lilla Fribbe


Sugen på grekland, sugen på glass


Segt

Blev sjuk inatt. Fett sjuk. Fett tråkigt. Dagen har varit fylld med roliga saker jari. Jag har sovit. Ätit. Sovit. Ätit. Sovit och ätit igen. Snart är det Grey's och sen BB. Kommer bli grymt!

Säger bara...

BIG BROTHER! <3


Festen fortsätter hehe

Bloggen. Vi har ju några trogna läsare som klagar på vår uppdatering. Jag kommer ta åt mig vad ni sagt och skriva lite mer. Så, nu får ni skylla bara på julle. Iallafall. Igår hade Emma studentskiva på rose. Det var väldigt roligt, kanske lite för roligt. Kom hem halv fyra. Gick upp sex och åkte till skolan mot alla odds. ASBRA ju. Nu är jag trött. Önskar att jag hade lite kakor och sånt också. Hejdå!

Fler bilder finns på FB, tog bara med den bästa här.


Tilda och Livjas födelsedagskalas

Igår firade vi Tilda och Livja. Dom hade gjort otroligt god mat. Så vi åt och drack, öppnade paket, diskuterade BB och allt annat viktigt här i världen. Strax efter tio drog vi vidare till Bridge. Tanken var att vi skulle kicka kristallrummet men det var stängt. Så det var sådär. Ska nog inte tillbaka dit på ett bra tag. Men vi alla hade väldigt kul tillsammans!

Idag är jag trött. Astrött och seg. Men ikväll är Emmas skiva så det är bara att tagga till. Jag ska snart åka till henne och hjälpa till med hennes håruppsättning. Sen möter jag Annie och Julle för att åka till Tilda där vi ska göra oss iordning tillsammans. Kommer bli en bra kväll. Puss och kram ses på stan!


Studentskiva på Rose i måndags

Kolla på facebook! Anyway. Ikväll blir det bio. Hur många lingon finns det i världen?
Kommer bli episkt! Puss å ajööö


Long time no see

Grey's idag. Säger bara. Shit. Asbra!

Julles B-day, bra dag


Facebook chatten

Annie: Sanna påstår att hon INTE har haft sex... haha asså vem tror hon att hon kan lura?????
Louise:
Hon är ju fan körd.
Annie: Sanna, katerian och nicky är nominerade. Gurkan, roza och patrik är tydligen imuna den här veckan också.
Louise: Vafan, ta ut roza!!!
Annie: Hon BET björnen igår. I armen. Han har fortfarande märke....
Louise:
Ofta?! Äckel!
Annie: Vet, idiot asså. Asså jag känner typ att sanna kan dra. Hon sover ju bara. Katerian skapar bråk. Det är ändå niiiicceee.

Vi var i globen idag. Ämnet var BB. Annie har 24/7 så hon uppdaterade lite vad som hänt idag. Annie är fett taggad. Hon har försökt spika biljetter till finalen. Jag är också fett taggad. Inte som Annie dock.

Lollo tipsar hehe

Igår var jag sjuk. Hemma hela dagen. Jag tröttnar dirr. Så jag försökte hitta ett bra program som jag kunde titta på. Tillslut började jag titta på "Den hemlige miljonären" på kanal5play. Det var asbra! Man fick se hur sveriges fattigaste levde och det var väldigt intressant och gripande. Hehe, lite seriöst. Men helt ärligt så var det riktigt bra! Julia, du skulle gilla det. Om du kollar så kan vi tillsammans gå och jobba som volontär en dag. Spik. Bra!

Längtan till nästa lov

Emma kommer hem från USA idag. Eric åker till London imorgon. Min kusin är påväg till Singapore snart. Tilda har New York inbokat. Jag är så jävla avunsjuk! Vill också åka bort och köpa massvis med fina grejer!!! Tur att jag har en vecka i Paris inbokad, fyra veckor bort dock. Jag längtar så jag tror jag dör. Orkar inte med skolan. Så tråkigt. Så länge får jag nöja mig med mina converse-beställningar av Emma, Eric och Tilda. Japp


Vemdalen


Efterlyser

Jag söker efter min svarta kjol med vita prickar. Är det någon som sett den??? Är det någon (Julia, Emma eller Annie) som inte sett den, leta!! Puss och kram


RSS 2.0