Fett taggad

Ikväll. BB. Kommer bli grymt!

Best for last

Godmorgon! En mycket god morgon hehe. Annie fyller 19 år idag. Vi börjar på stan, letar efter lite kläder till kvällen. Själva kvällen kommer börja på greken. Annies favvo. Sen går vi vidare till Gaudi som det ser ut nu. Så nu är det dags att göra sig i ordning. Jag och Eric har hunnit med att boka resa i sommar på morgonen också. Puss och hej

 


Grym dag

Börjar dagen med en lektion, städar ur skåpet, blir GODKÄND på nationella matte D (!!!!!), träffar Julle ett tag, bakar tårtor hemma hos mormor. Nu ska jag åka och träffa Tilda och äta middag. Sen hem igen, smaka tårtorna. Kolla på BB med Eric. Pussissar


Så jävla nära nu


Eric åså


Solig dag idag hehe

Dagen började med lite komplettering i matte. Sen åkte jag och Julia från skolan till stan, träffade Emma. Satte oss i solen och åt mackor från subway. Softade där några timmar innan vi åkte hem. Jag införskaffade mig lite material till mitt projekt angående Julias killar. Smakprov på innehållet ser ni nedan. Nu ska jag snart åka in till stan igen. Möta mamma och Sandra, äta middag (hoppas jag) och sen gå på Hair. Kommer bli grymt! Puss på er


Dags att taggaaa

Idag var det matte nationella. Säger inget om det först jag vet vad jag fått. Efter det var det betygsnack resten av dagen. Soft. Träffade Julle en stund. Hon hade varit hos Joel. Som vanligt. Jag vill också åka dit en dag. Med åka menar jag att Joel hämtar mig i bilen. Wiii. Iallafall. Har ätit lite pasta med bränd falukorv. Ska möta Emma nu. Hejsvejs.


Tack till Joel, en av många som mejlat

Det är många som mejlar angående Julias kärleksliv. Självklart kan jag inte dela allt med er här i bloggen men ett mejl tänkte jag publicera och det är Joel som har beskrivit pojken Julia söker.

Julias framtida pojkvän


"Denna pojke kommer att vara av brun hår ras, med en normallängd och med en kropp av tunnare slag. Denna pojke har en mycket skön personlighet pga att det är detta som behövs för att få snuggla lite med Julia under täcket. Julia måste bli nyfiken på pojken efter den första akten då hon ofta inte vill förstöra det tillfälle de haft."


Ett stort tack Joel som verkar ha full koll!

Följ med mig på konsert i sommar ;P

3/6 - Petter och September
9/6 - Brian Adams
28/6 - Stephen Simmonds
25/7 - Eric Gadd
8/8 - Christian Walz
12/8 - Orup
25/8 - Eric Saade
1/9 - Oskar Linnros
15/9 - Daniel Adam Ray

Råd till yngre läsare

På gymnasiet. Överskatta inte dina mattekunskaper. Det kommer du få ångra. Kramizar

Gratttis världens sötaste Emil


Angående dejtingannonsen

Jag minns att jag sa till Louise att hon skulle få avgöra mitt nästa hångel. Ser nu att hon söker kärleken till mig via bloggen. Vad kul, det var precis det jag menade....


The bosss

Kära kill-vänner och främlingar. Som Julia nämnt så är det jag som är bossen över hennes kärleks och pojkliv framöver. Jag håller på att lägga upp en sommarplan. Och jag vill säga att platserna i planen är få och svåra att komma över. Är du intresserad? Vet du något? Vill du tipsa mig om den perfekta pojken för Julia? Släng iväg ett mejl. Alla tips och intresseanmälan kommer jag kolla över. Det är inte omöjligt för alla (dock för vissa).

Skicka iväg ett mejl till bennerdts@hotmail.com


TPL ATM om du förstår

Till och med Julle har kommit igång. Soft. Provet idag gick bra. Sen var det fyra timmars håltimme till matten. Var lite tvungen att gå för att visa min seriositet och vilja till ett G. Lektionen var jobbig. Sen började det regna. Åkte hem vid halv fem. Blev fett hungrig. Har pluggat till mitt prov imorgon. Kommer förmodligen inte gå så bra. Ska snart äta korv och mos. Sen vill jag åka hem till Eric men vem fan vågar gå ut när man kommer få en blixt i huvudet? Får se hur jag gör med det. Längtar bort från skolan!!! Snart så.


Min fina kattälskare


Nya tag

Nu blir det middag och plugg, plugg, plugg i stan med Tilda och Maria.


Sämsta dagen

Gick till skolan idag och tänkte att det här kommer bli en soft vecka. Bara elva skoldagar kvar. Men nej. Morgonen börjar med ett IG på matteprovet. Var förväntat i och för sig, men ändå........ Sen fick jag reda på att resterande dagar denna vecka har varsitt prov. Ekonomiprov imorgon, redovisningsprov på onsdag, Nationellt prov i matte D på torsdag och ännu ett matteprov på fredag. Sämsta!!!


Snälla bli min


Angående finalen ikväll

Inte hockey utan BB. Jag måste först säga att jag har slutat följa det. Efter att Rodney och Sonia åkte ut är det inte lika kul längre. Men jag har ändå lite koll. Eftersom alla förutom Martin är nominerade ikväll så är det lite spännande.

Dom som gärna får gå ut ur huset ikväll är:
Madde - Vad fan gör hon där. Hon borde åkt för länge sen. Jättetråkig.
Sara - Jag har gillat Sara. Eller nej det har jag inte. Det var mest att när hon är i bild så är även Martin det. Sara är jävligt trist. Hejdå.
Gurkan - Jävligt oskön. Det var kul första veckan men det är inte kul längre.
Peter - Han kan också gå. Mest för att han har två barn och jag tycker inte att man ska vara med i BB då.

Dom som ska stanna:
Martin - Han är snygg.
Simon - För att han är snäll och man vill bara krama honom.
Christian - För att han är fett skön.

Har jag glömt någon kan den personen också åka för då är han/hon inte tillräckligt intressant för att komma ihåg. Angående hockeyn hoppas jag att Sverige vinner. Mest för att Enblom blir så lycklig då. Och det är ju kul.

Nej men visst


Satan i gatan11 skoldagar kvar till studenten. Jag dör. Vad ska jag göra med mitt liv????

Sanningen

Heii Julia här! Så Lollo kickar lite listor om sig själv nedanför som som ni ser men jag känner att jag ska svara lite bättre & utförligare. Alltså om henne. Inte om mig själv alltså. Om Lollo. Here we go.

Vissa frågor skiter jag i för att de är irrelevanta.

Namn: Lollos fullständiga namn är Louise Gabriella Bennerdt. När hon var liten gillade hon inte namnet Gabriella för en ful tjej i handbollslaget hette det men nu gillar hon det. 
Piercingar: Lollo hatar alla typer av piercingar förutom ett i varsitt öra, vilket hon också har. Själv har hon svarat "nej" här, det är alltså en fet lögn. LOLLO HAR HÅL I ÖRONEN!
Tatueringar: Hon kan tycka vissa tatueringar är fina men hon skulle aldrig och då menar jag ALDRIG tatuera sig själv. 
Längd: Louise har själv skrivit att hon är "170 cm typ" och det är andra ord för 172 cm exakt.
Skostorlek: 38
Hårfärg:
Brunt (på sommaren kan hon få blonda slingor men hon gillar inte att man påpekar det)
Fräknar:
Nej
Motto: Louise svarade själv "Acceptera eller dra hehe" på den här frågan. Ni kanske tror att hon är oseriös med sitt "hehe" men då tror ni fel. Louise är rätt kräsen när det kommer till sin omgivning. Det är lite her way som gäller. Man får infinna sig. Acceptera eller dra helt enkelt. Ett bra motto.
Önskar du att du bodde någon annanstans? -
Dricker du? Här ljög Louise igen. Hon skrev själv att hon aldrig dricker. Louise dricker visst, inte mycket men hon dricker. Anledningen till att hon inte dricker mer är för att det inte behövs. Hon blir full som en kastrull på bara tre cider typ.
Röker du? Här talade hon sanning. Lollo hatar rökning. Inte för att det är ohälsosamt utan för att hon tycker det är äckligt och är rädd att fimpa på sig själv.
Vilket schampo använder du? -
Vilken parfym använder du? -
Vad är du rädd för? Lollo är skiträdd för mördare. Hon hatar att behöva gå hem själv på natten och tar omvägar för att de är bättre upplysta. Hon hatar alla typer av djur också. Hon tycker de är äckliga. Hennes syster hade en hamster under två år men Louise rörde den aldrig.
Gillar du att tvätta? -
Gillar du berg- och dalbanor?
Berg- och dalbanor är bland de bästa Louise vet. När hon är på gröna lund eller på lisseberg är hon lyckligast i världen. Ju mer det snurrar desto roligare tycker Lollo det är. Hennes balanssinne går inte att rubba, hon blir aldrig yr. Favoriten på grönan är popexpressen.

Senaste
Filmen du hyrde?
-
Filmen du köpte? -
Låten du hörde: -
Låten du laddade ner? Louise skrev här att hon aldrig laddat ner. Det stämmer inte riktigt men hon låtsas som om att hon inte vet om att Eric laddar ner från hennes dator eftersom hon tycker det är farligt att bryta mot lagen. Dessutom hämtar hon gärna nedladdat material från mig, Eric eller sin pappa. Då tycker inte hon att det känns lika olagligt.
Personen du ringde? -
Personen som ringde dig? -
TV-program du såg?
-
Person du tänkte på? -

Favorit
Låt:
-
Sak att göra: Louise har svarat "softa" här och det stämmer. Hon har softat mer det här året än någonsin. Utöver softning gillar hon att organisera i sitt rum och att vara med släkten.
Sport: Lollo svarade handboll här. Det är en lögn. Hon ser hellre på fotbollsmatcher med Zlatan. Hon älskar allt som har med Zlatan att göra. Hon är också ett riktigt Sverigefan och har bra koll på landslaget.
Dryck: Louise föredrar mjölk framför alla andra sorters drycker. Som nummer två kommer fanta.
Kläder: Som den softare hon är trivs hon bäst i softarkläder eller pyjamas.
Film: -
Bil: Lollo har alltid velat ha Ryans bil från OC. Alltså en range rover.

Har du någonsin
Gråtit över en pojke? "
Över en liten pojke. Japp." Jag vettefan vad hon menar här. Vem är den här lilla dvärgkillen hon gråtit över? Eric är ju visserligen bara 1.79 men han är ju inte så liten.
Gråtit över en flicka?
Lollo gråter främst när hon är frustrerad. Hon har gråtit över tjejer men hon gillar inte gråtare så hon vill nog inte riktigt erkänna det. Lollo har gråtit över mig.
Ljugit för någon? Lollo är ganska dålig på att ljuga. Speciellt för sin mamma. Ha ha ha, hon är så dålig när hon ska ljuga för Lena.. Men Lena tror oftast på Louise. Om Lollo säger att hon inte ätit godis tror Lena på det. Lena är ibland en rätt naiv människa.
Varit i slagsmål? Louise har haft som nyårslöfte sen 2008 att hamna i en catfight. Hon väntar fortfarande på att den önskningen ska slå in.
Blivit arresterad? Louise skulle aldrig bli arresterad eftersom hon inte vill hamna i fängelse och träffa alla läskiga mördare.
Träffat någon från internet IRL? Det enda Louise gör på internet är att skratta åt andra människor.

Antal

Gånger du varit kär?
En gång yes
Gånger ditt hjärta brustit? Lollo har aldrig blivit dumpad nej
Hjärtan brustet på grund av dig? Lollo påstår att hon inte har gett någon annan ett brustet hjärta men jag kan ändå känna att hon kanske har det. Lite i alla fall.
Tjejer du kysst? Lollo pussar inga tjejer. Hon har faktiskt lite svårt för homosexualitet överhuvudtaget.. Nerjråå....
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Under sin tid i grundskolan gillade Lollo typ ingen men nu gillar hon betydligt fler. De hon gillar mest är Sepideh och Tamara.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? "För få gånger" skrev Lollo här.. Inte för att vara så men jag kan inte minnas en enda gång Louise varit med i tidningen. Just sayin.. 

Senaste
Boken du läste?
-
Personen du fick e-mail av? -
Personen du fick brev av? Louise har alltid gillat att brevväxla. Tilda är tydligen den senaste som skickat brev till henne. Jag tror det är för att Tilda var bortrest i New York.
Personen du fick sms av? Jag vet ju självklart inte vem som Louise smsat med men min naturliga gissning här skulle självklart vara Emma "sms:aren" Sunne. Det förvånar mig inte ett dugg att det stämde.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Eftersom Lollos syster Sandra fyllde 14 år igår åt de middag tillsammans. Partypartyyy.
Saken du köpte? Lollo svarade en daim. Jag hade tippat på någon sorts godis så poäng till mig.

Vad har du gjort idag? Det enda jag såg av Louise idag var när hon satt i cafeterian i skolan med en fanta och deppade över matteboken.
Var det kul? Jag tror inte hon hade så kul men hon verkade gilla fantan. Hon drack den med ett sugrör. Burkfanta med sugrör. Vem gör det? Jag gick dit och smakade fantan iofs. Fett god.
Brukar du svära mycket? Louise svär nästan aldrig.
När stiger du upp på morgonen? "När jag måste" skrev Lollo. Det stämmer inte. Som den softare hon är kliver hon upp när hon känner för det. Även om det betyder att hon missar någon lektion i skolan. Det här är en ny vana Lollo har.
Vad har du på dig? -
Vad ska du göra ikväll? -
Vad är du allergisk mot? Ingenting men ett tag trodde vi att hon fått en allergisk reaktion mot kebabgrytan i årstaskolan.
Var har du ont? Oftast har Lollo ont i magen
Använder du hårspray? Nej
Kan du stå på händer? "Tror inte att jag kan det. Har blivit för gammal" svarade Lollo. Ha ha, Lollo har aldrig kunnat stå på händer.. I alla fall inte utan en vägg. Det har i alla fall inget med ålder att göra.
Håkan Hellström eller The Ark? The Ark är alldeles för alternativt för Lollo 
Salt eller socker? Socker
Gillar du ketchup? Ja, hon hatar senap.
Är du glad nu?
-
Var du glad igår? -
Vad dansar du till? Lollo dansar till all musik när hon har taggade danspartners. Exempel på danspartners kan vara Albin eller Niklas.
Stockholm är... ? -
Göteborg är... ? -
Kan du sjunga? "Ja men jag sätter inte toner som Julia" svarade Lollo. Det här var det ärligaste svaret Lollo gett idag.
Spaghetti eller makaroner? -
Land du vill besöka? -

Taaaack för mig!


Fortsätter på samma spår

Namn: Louise Bennerdt
Piercingar:
Nej
Tatueringar:
Nada
Längd:
170 centimeter typ
Skostorlek:
38
Hårfärg:
Brunt
Fräknar:
Nej
Motto:
Acceptera eller dra hehe
Kär?
Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans?
Nej det är lugnt
Dricker du?
Aldrig
Röker du?
Nej tack
Vilket schampo använder du?
Det som finns hemma, olika hela tiden
Vilken parfym använder du?
Miss dior och Flowerbomb
Vad är du rädd för?
Mördare, djur och andra saker
Gillar du att tvätta?
Nej det är inte så jävla skojj
Gillar du berg- och dalbanor?
Ja det är bästa

Senaste
Filmen du hyrde?
Kommer inte ihåg, länge sen
Filmen du köpte?
Har aldrig hänt
Låten du hörde:
Välkommen hem - Veronica Maggio
Låten du laddade ner?
Har aldrig laddat ner
Personen du ringde?
Pappa
Personen som ringde dig?
Mamma
TV-program du såg?
Nittileaks
Person du tänkte på?
Olivia och hennes körkort

Favorit
Låt:
Snälla bli min - Veronica Maggio
Sak att göra: Softa
Sport:
Handboll hehe
Dryck:
Mjölk
Kläder:
Pyjamas
Film:
Typ Twilight
Bil: Ryans bil

Har du någonsin

Gråtit över en pojke?
Över en liten pojke. Japp
Gråtit över en flicka?
Säkert
Ljugit för någon?
Säkert det också
Varit i slagsmål? Nej tyvärr
Blivit arresterad?
Måste säga nej på den också
Träffat någon från internet IRL?
Nej verkligen inte

Antal
Gånger du varit kär?
En gång hihi
Gånger ditt hjärta brustit?
Nolll
Hjärtan brustet på grund av dig?
Nolll
Tjejer du kysst?
Brukar inte pussa tjejer
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Ganska många
Gånger ditt namn varit med i tidningen?
För få gånger

Senaste
Boken du läste?
Livstid med Liza Marklund
Personen du fick e-mail av?
Min lärare Franz
Personen du fick brev av?
Tilda
Personen du fick sms av?
Emma
Gången hela din familj åt middag tillsammans?
Igår faktiskt
Saken du köpte?
En daim som sagt

Vad har du gjort idag?
Pluggat matte, skrivit prov och sen åkt hem
Var det kul? Verkligen inte
Brukar du svära mycket? Nej inte speciellt
När stiger du upp på morgonen? När jag måste
Vad har du på dig? Tröja och mjukisar
Vad ska du göra ikväll? Träffa Eric
Vad är du allergisk mot? Nada
Var har du ont? Ingenstans för ovanlighetens skull
Använder du hårspray? Nej
Kan du stå på händer? Tror inte att jag kan det. Har blivit för gammal
Håkan Hellström eller The Ark? Helst ingen men jag får väl säga Håkan
Salt eller socker? Socker
Gillar du ketchup? Jappp
Är du glad nu?
Ja
Var du glad igår? Ja
Vad dansar du till? Lite låtar åså
Stockholm är... ? Bra
Göteborg är... ?
Också bra
Kan du sjunga? Ja men jag sätter inte toner som Julia
Spaghetti eller makaroner? Makaroner
Land du vill besöka?
USA igen och Kina


Angående min hunger

Pappa: Louise, ska vi verkligen äta middag? Vi åt så mycket igår.
Louise: Skämtar du???? Är så jävla hungrig!
Pappa: Men vi kan väl ta ett glas vatten idag? Är typ fortfarande mätt. Men du är hungrig eller?
Louise: JAA!
Pappa: Okej men jag sätter på några köttbullar då.

Dags att bli en seriös bloggare

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att fira Sandra, äta god middag och träffa Jerka
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan: Pratade med mamma om matteprovet
Det sista du sa högt:
Vi hörs
Det senaste någon sa till dig:
Det gör vi, pusss
Vad har du druckit idag:
Fanta, Fanta och mer
Vad var det senaste du åt:
En daim
Vad var det senaste du köpte:
En daim
Vad är det för färg på din ytterdörr:
Typ brun
Vad är det för väder hos dig nu:
Sol och varmt som fan
Godaste glassmaken:
Vanilj och choklad
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Nej
Sover du tungt:
Ibland
Drömmer du mardrömmar:
Ibland ja
Trivs du med ditt jobb:
Ja, det gör jag men jag skulle vilja göra något annat
Favoritklädsel:
Pyjamas
Favoritlåt just nu:
Snälla bli min - Veronica Maggio
Vad ser du om du tittar till höger:
Väggen
Vad gör dig glad just nu:
Mat, är ashungrig
Vad ska du göra härnäst:
Äta
Höger eller vänsterhänt:
Höger
Humör just nu:
Trött och depp, är så hungrig
Favoritgodis:
Fiskar
Kläder just nu:
Tröja åså
Sommarplaner:
Jobba, Gotland, Göteborg, Cypern, Gran Canaria och lite sånt
Hur många kuddar sover du med:
Två
Spelar du något instrument:
Lite piano
Morgon eller nattmänniska: Morgon
Vad är viktigast för dig:
Familj, vänner och Eric
Är du kittlig:
Ja
Snarkar du:
Nej det gör jag inte
Stjärntecken: Lejon
Äckligaste insekten:
Jag vet fan inte. Alla är så jävla vidriga...
Längtar du mest efter just nu:
Middag och få sova


Gratttiiiis Sandra


Till JoelDu är en underbar person. Du är alltid glad och du visar att uppskattar oss. Vi älskar dig Joel!


Varför är det så jävla kallt!?!

Är så arg. Sitter och fryser. Inne. WTF. FML. Blääää.

RSS 2.0