Hemma igen

 
London var grymt. Som vanligt. Lite regnigt mot slutet men vi var glada ändå.

London calling


Till mina (våra) tolv läsare

Att bloggen är uppe har spridit sig. På sex dagar har vi ökat från två tappra believers till tolv stycken. Coola bananer.

En bra helg har det varit. Födelsedagsfest i fredag. Laserdome, kräftskiva och somna tidigt under duntäcket på lördagen. Mys med Eric i stan och tvättstugan (mindre roligt) idag. Nu kollar jag på det brutala regnet.


Jag och trulle


Ikväll blir det fest


Vem glömde dessa coola igår?


Sista dagen som 19 jordsnurr

Imorgon fyller jag 20 år. Det kommer bli en bra dag. Känns som att jag är sist. Som Julias pappa sa igår. "Louise har alltid varit lite efter, men hon har kämpat på."

Födelsedagskalas hos Julia

Trevligt, god mat och tårta. Hemma innan tio. Lugn kväll. Man är ju inte 18 år längre.
 

Självständig tjej

Som saknar sin pojkvän lite. Är jättetrött. Men hur kul är det att sova själv. Att somna själv är ju värdelöst.
 

Skulle bara fixa lite

Som ni märkt är det ganska vitt för tillfället. Tyvärr är det jag som sabbat. Jag var så trött på vår header. Emma och Annie är ju söta men nu orkade jag inte se den där bilden längre. Så jag tog bort den. Vad jag trodde. Den hamnade över hela sidan istället, inte helt lyckat. Återställer det jag gjort. Men det var tydligen inte bara det jag gjort utan allt som någonsin gjorts. 
 
Det enda hoppet för att den här bloggen är Julia. Och tyvärr. Julia, blogg och hopp går inte så bra ihop...

Till er fem

Hej bloggen,
 
Louise här. Vem annars. Sommaren är snart slut. Det har gått snabbt. Mycket har hänt. Men sol har det inte varit mycket av. Eller? Jag har missat det isåfall. Som tur är hade jag bokat in lite garanterad sol. Malta en vecka och förra veckan var jag i Cannes. Dock var jag inte ute i solen mer än halva veckan. Fick 40 graders feber och frös i ett 30 graders Cannes. Helt fel. Kom hem efter en ganska jobbig flygresa. Åkte till närakuten där docktorn konstaterade att det var lunginflammation. Så jag har fortsatt med trenden "ligga i sängen" även den här veckan. Är sjukt trött på det nu och kommer gå till jobbet imorgon. Så är det bara.
 
Nu är det augusti. En bra månad. Antagligen den bästa av de 12. Julle fyller ju år idag. 20 år. Själv fyller jag på måndag. Det ska firas. Sen ska vi firas tillsammans. Då blir det fezt på riktigt. Woho. Jag och Eric åker till London om 10 dagar. Det ska också bli grymt! Som ni hör har augusti förutsättningar att bli den bästa månaden. Från och med nu....
 
Vad annars. Annie och Niklas är fina och kära igen. Det är ju en historia att fira med skumpa. Och när vi ändå skålar. Julia är kär i sin nya boyfriend. Ni kanske vet, David, en hyvens kille. Emma börjar tröttna på att vi bara pussas med våra pojkvänner hela tiden så hon kommer tyvärr lämna landet. Antagligen inte bara därför men hur som helst kommer jag sakna henne jättemycket!! Hon ska vara borta typ ett halvår. Är det ens lagligt... Så nu ska jag hänga med henne allt vad jag kan tills hon åker.
 
Tack för mig, tjohej.

RSS 2.0