Till er fem

Hej bloggen,
 
Louise här. Vem annars. Sommaren är snart slut. Det har gått snabbt. Mycket har hänt. Men sol har det inte varit mycket av. Eller? Jag har missat det isåfall. Som tur är hade jag bokat in lite garanterad sol. Malta en vecka och förra veckan var jag i Cannes. Dock var jag inte ute i solen mer än halva veckan. Fick 40 graders feber och frös i ett 30 graders Cannes. Helt fel. Kom hem efter en ganska jobbig flygresa. Åkte till närakuten där docktorn konstaterade att det var lunginflammation. Så jag har fortsatt med trenden "ligga i sängen" även den här veckan. Är sjukt trött på det nu och kommer gå till jobbet imorgon. Så är det bara.
 
Nu är det augusti. En bra månad. Antagligen den bästa av de 12. Julle fyller ju år idag. 20 år. Själv fyller jag på måndag. Det ska firas. Sen ska vi firas tillsammans. Då blir det fezt på riktigt. Woho. Jag och Eric åker till London om 10 dagar. Det ska också bli grymt! Som ni hör har augusti förutsättningar att bli den bästa månaden. Från och med nu....
 
Vad annars. Annie och Niklas är fina och kära igen. Det är ju en historia att fira med skumpa. Och när vi ändå skålar. Julia är kär i sin nya boyfriend. Ni kanske vet, David, en hyvens kille. Emma börjar tröttna på att vi bara pussas med våra pojkvänner hela tiden så hon kommer tyvärr lämna landet. Antagligen inte bara därför men hur som helst kommer jag sakna henne jättemycket!! Hon ska vara borta typ ett halvår. Är det ens lagligt... Så nu ska jag hänga med henne allt vad jag kan tills hon åker.
 
Tack för mig, tjohej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0